boek verduur samen met franciscusCursus voor jouw kring of werkgroep? 

Op 22 april 2024 is de oriëntatiedag voor nieuwe cursusleiders bij het cursusboek ‘Verduursamen met Franciscus’. De ervaringen met het boek zijn zeer positief en één van de cursisten komt over de ervaringen vertellen.

‘De Franciscaanse spiritualiteit nodigt heel concreet uit tot bezinning en hernieuwing van de dagelijkse praktijk. De concrete suggesties voor een duurzame levensstijl werden steeds weer open en vrij besproken. Heel inspirerend allemaal.’

Van harte welkom als je met de cursus aan het werk wilt gaan of geïnspireerd wilt worden. Tijdens deze dag krijg je meer achtergrondinformatie bij het cursusboek, tips over de opzet en focus van de cursus. Bovendien ontmoet je andere cursusleiders.

‘Er is niets leukers dan met elkaar ontdekken dat een groene leefstijl plezier geeft.’

Kom je meedoen?

Datum: 22 april 2024
Aanmelden en info: info@corinnegroenendijk.nl

Begeleiding cursusleiders

Voor de cursusleiders 2024/25 bied de schrijver Corinne Groenendijk een uitgebreide begeleiding aan. Er is een startdag, een slotdag en tussentijdse terugkoppeling. Met elkaar bouwen we aan een netwerk van mensen die elkaar inspireren tot een groen en vreugdevol leven.

Aanmelden en info: info@corinnegroenendijk.nl

Pelgrimagereis naar Assisi- 27 september t/m 6 oktober

Een prachtige week om te ontdekken wat groen en vrolijk leven voor je kan betekenen en/of hoe je hiermee aan het werk kunt gaan. Je kunt nog mee, meld je snel aan.

https://corinnegroenendijk.nl/in-het-voetspoor-van-franciscus-en-clara-retraitereis-27-9-tm-6-10/