Foto- en videoverslag van GroenGelovig 2023

Met meer dan 1.000 bezoekers vond vorige week GroenGelovig plaats. Een dag vól met talks, proeverijen en inspiratie voor mensen die een volgende duurzame stap willen zetten. Was jij erbij?
We zijn benieuwd wat heeft jou deze dag het meest geïnspireerd. Wij waren erbij omdat GroenGelovig net als Laudato Si’ gaat over een duurzame omgang met de aarde en elkaar. Samen met Tearfund Nederland en alle partnerorganisaties organiseerden we een evenement dat motiveert om te luisteren naar de stem van de schepping, van de economie, van ons geloof en van ons hart. Zodat de dialoog als startpunt motiveert om in beweging te komen. 

Video

Bekijk hier de ‘aftermovie’, gemaakt door Vincent Moes.

Foto’s

De officiële foto’s staan op Foto’s GroenGelovig 2023.
tumbnails foto's groengelovig

Op #GroenGelovig keken en luisterden we naar de wolf, schildpad, inktvis en bij wat zij ons te zeggen hebben. Met schilderijen van #AngelaManno. Tijdens workshop van Matty van Leijenhorst #laudatosi

verlicht podium met strijkkwartet en piano

Volop ruimte voor de verbeelding bij #groengelovig23: dichtkunst, klassieke muziek, beeldende kunst en stilte – opademen met Gods Geest in de schepping.

Drie personen in een beursstand van Laudato Si', met logo Laudato Si alliantie nederland

De stand van de Laudato Si’ Alliantie NL, met v.l.n.r. Matty van Leijenhorst, Jurijn Timon de Vos en Marjolein Tiemens-Hulscher.