Open dag Dominicuskerk, Tiel

Open dag Dominicuskerk, Tiel

Loading Events

Acht werken van barmhartigheid in Tiel

Zaterdag 1 juni staan de deuren van de Dominicuskerk in Tiel wijd open voor belangstellenden uit Tiel en omgeving rondom het thema  ‘de acht werken van barmhartigheid’.  Aan dit thema wordt een eigentijdse invulling gegeven. Tal van activiteiten vinden plaats waarin (ook oecumenisch) wordt samengewerkt.
Er is een gezamenlijke start rondom de werken van barmhartigheid. Daarna is er een veelzijdig keuzeprogramma met activiteiten binnen en buiten de kerk die hieraan gerelateerd zijn. Een van de onderdelen is specifiek gericht op kinderen en jongeren. Tot slot is er een gezamenlijke afsluiting. Het jongerenkoor Chantiel sluit het Walburg Open Huis af.

Uiteraard wordt er voor de inwendige mens gezorgd met koffie, thee en limonade; met soep en broodjes.

Kom ook naar dit Walburg Open Huis!
Je kunt gewoon binnen lopen tussen 12.00 en 17.00 uur; een rondje in of om de kerk lopen; genieten van een kopje koffie in een van de gezellige zitjes of anderen ontmoeten met een gezellig gesprek of een kijkje nemen bij de informatiestands.
Maar als je dat wilt kun je ook aan een of alle onderdelen van het programma meedoen. Die keuze is aan jou.

Jurijn Timon de Vos, projectcoördinator van de Laudato Si’ alliantie verzorgt een workshop in het kader van het achtste werk: zorg voor de schepping.

Praktische informatie

Zaterdag 1 juni 2024
12.00 – 17.00 uur
Walburg – Dominicuskerk, St.Walburgkerkpad 1 in Tiel
Toegang is gratis

Go to Top