Landelijke inspiratiedag diaconie

Landelijke inspiratiedag diaconie

Loading Events

Kom naar de laadpaal van de ziel en geef thuis

Zet jij je graag in voor je medemens? Kom naar de inspiratiedag om jezelf te voeden, geinspireerd te raken en kennis te maken met anderen die zich ook diaconaal inzetten. Kansfonds heeft samen met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV, voor de vijfde keer, een mooi programma samengesteld. Samen houden we het katholiek-sociaal denken én handelen levend.

Hoe ziet de dag eruit?

Verbinding en ontmoeting staan tijdens deze dag centraal. Laat je inspireren door Erik Borgman, leer van anderen en ga met elkaar in gesprek. Je kunt interessante workshops volgen en kennismaken met mooie initiatieven. Tijdens een feestelijk moment reiken we de Inspiratieprijs uit aan een veelbelovend initiatief en we eindigen de dag met een informele gelegenheid tot nader kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Daan Savert geeft namens de Laudato Si’ Alliantie Nederland een workshop met het thema: Zorg voor de aarde is zorg voor de armen.

Voor jou?

Deze dag is bedoeld voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens, bijvoorbeeld door het opzetten van initiatieven. Kansfonds, Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV organiseren een bijzondere dag om een nieuwe generatie te inspireren en met elkaar te laten kennismaken. Zo houden we samen het katholiek sociaal denken én handelen levend.

Meld je, voor 30 januari, aan via de evenementenpagina van het Kansfonds.

Go to Top