Filmvertoning The Letter

Filmvertoning The Letter

Loading Events

Binnenkort in het AFAS Theater: The Letter. Een indrukwekkende, persoonlijke documentaire over vijf mensen die laten zien wat klimaatverandering doet met hun thuis.

Het klimaat verandert, ecosystemen worden vernietigd en we zijn het contact kwijt met de aarde en elkaar. Ofwel, we zorgen slecht voor ons gemeenschappelijk huishouden. Wereldleider paus Franciscus roept ons op om de verbinding weer aan te gaan. Met de aarde en elkaar. Door te luisteren naar degenen die niet vertegenwoordigd zijn in het politieke debat:

  • De stem van de jongeren die last gaan hebben van de veranderingen,
  • De stem van de inheemse volken die hun leefgebied beschermen met hun leven
  • De stem van de dieren en ecosystemen die op het punt staan uit te sterven
  • De stem van de mensen in armoede, die het zwaar hebben omdat ze zich nauwelijks kunnen aanpassen aan de veranderingen.

Deze groepen hebben een verhaal te vertellen. Door te luisteren en met hen samen te werken, ontstaat hoop. Hierover maakte Laudato Si Movement een film, die inmiddels al door 7 miljoen mensen bekeken is.

We nodigen jou van harte uit om deze samen met ons te bekijken. Kom samen met je kennissen op 24 maart naar het AFAS theater in Leusden. Deelname is gratis na inschrijving via laudato-si.nl.

Helaas geen kaarten meer beschikbaar

Programma

19:00 uur:   ontvangst
19:30 uur:   welkom aanvang film
20:30 uur:   pauze
21:30 uur:   nagesprek
22:00 uur:  afloop programma

Buslijn 17 brengt je vanaf station Amersfoort Centraal naar het AFAS Theater. De film wordt vertoond in de bioscoopzaal: Rembrandt van Rijn.

Heb je een vraag over dit evenement? Stel je vraag aan Sybe Keegstra.

Afas bioscoopzaal met pluche rode stoelen

Go to Top