Europese Laudato Si’-cursus

Europese Laudato Si’-cursus

Loading Events

We praten niet alleen over Laudato Si’ en klimaat, we brengen het tot leven! 🌿 Doe mee aan de gratis online Laudato Si’ Animators-cursus. Ontdek praktische manieren om een rechtvaardige en groene wereld te creëren en ontmoet gelijkgestemden uit heel Europa.

Voor jongeren van 18-35 jaar

De Europese Laudato Si’-beweging nodigt alle katholieken 18 tot 35 jaar uit voor een zesdelige cursus over Laudato Si’. De Laudato Si’ Animators-cursus is online en interactief met jonge volwassenen uit heel Europa. Het geeft je inzicht, praktische vaardigheden en de spirituele basis die nodig zijn om in jouw omgeving te werken aan milieudoelen. De cursus is gratis en is volledig in het Engels.

Het belangrijkste doel is om jou in staat te stellen de drijvende kracht te zijn voor veranderingen in je gemeenschap. Samen kunnen we een duurzamere en harmonieuzere wereld creëren. De cursus rust je toe om lokale milieukwesties te begrijpen, impactvolle projecten te ontwerpen en belanghebbenden effectief te betrekken.

De cursus start op 8 november en is daarna nog vijf keer op woensdagmiddag. Voor meer details en om je in te schrijven, bezoek de website.
Samen kunnen we tot uitvoerbare veranderingen inspireren en een leefbare toekomst voor iedereen creëren.🌍

Schrijf je hier in

Zet jouw eerste stap niet alleen: doe met ons mee! Jongeren willen best duurzaam leven, maar het systeem waarin ze leven maakt dat wel moeilijk. Herken jij je hierin? Ik wil wel duurzaam en sociaal, maar waar moet ik beginnen? Begin met de Europese Laudato Si' Cursus!

Go to Top