In de bijlage tref je de logo’s van de Laudato Si’ Alliantie Nederland. Deze mogen gebruikt worden ter behoeve van het promoten van de boodschap van Laudato Si’. Lees de disclaimer voor juist gebruik.

 • Disclaimer (klik op download)
 • Logo (klik op download voor groot formaat)

Compleet logo Laudato Si Alliantie Nederland transparantLogo Laudato si transparantLogo Laudato Si Samen zorgen voor ons gemeenschappelijk huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laudato Si - Samen zorgen we voor ons gemeenschappelijk huis

Laudato Si - Samen zorgen we voor ons gemeenschappelijk huis Laudato Si - Samen zorgen we voor ons gemeenschappelijk huis Laudato Si - Samen zorgen we voor ons gemeenschappelijk huis Laudato Si - Samen zorgen we voor ons gemeenschappelijk huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het secretariaat van de KNR zijn diverse materialen te bestellen om te gebruiken voor bijeenkomsten en gespreksgroepen:

 • Special Laudato Si’  Een speciale uitgave van het tijdschrift Missionaire Agenda geheel gewijd aan de encycliek. Met daarin voorbeelden van hoe gemeenschappen of organisaties de opdracht uit Laudato Si’ in praktijk brengen, achtergrond verhalen, liturgische suggesties en een handreiking met gespreksvragen.
  Kosten: € 1,– + verzendkosten
 • Gebedsposter: A3 formaatposter met daarop een deel van het gebed uit Laudato Si’
  kosten: € 0,50 + verzendkosten
 • Laudato Si’ Manifest: A5 formaat kaarten met daarop de tekst van het manifest afgedrukt.
  Gratis
 • Geloofwaardig beleggen: In 2018 brachten KNR en PKN een praktische handreiking uit voor kerkelijke instellingen die de beleggingen in lijn willen brengen met hun geloofsovertuiging. U kunt deze ook zelf downloaden (zie hieronder).

Alle materialen zijn te bestellen via ls@knr.nl