HOE JE MENSEN UITNODIGT VOOR JE FILMVERTONING

PROMOOT UW EVENEMENT

Maak gebruik van bestaand promotiemateriaal.

Maak een uitnodiging of flyer op basis van ons sjabloon in Canva:

https://www.canva.com/design/DAFZ4765qSw/021DiZjyjVBn28WQKWY1CQ/view?utm_content=DAFZ4765qSw&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton&mode=preview

Hier staan de templates als voorbeeld.

Start op tijd en gebruik verschillende media

Begin vier weken voordat het plaatsvindt met het promoten van je evenement. Bereik deelnemers via de kanalen die ze al gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de e-maillijst of Whatsapp-groep van uw gemeenschap gebruiken, flyers ophangen in een gedeelde ruimte of het evenement promoten in uw bulletin of nieuwsbrief.

Een Facebook-evenement, een blogbericht op de website van je school, universiteit of kerk, of een pagina op een evenementenservice zoals EventBrite kunnen ook helpen om het nieuws te verspreiden, maar deze dingen werken meestal het beste als ze zijn opgenomen in andere promotie. Maar weinig mensen zullen naar het evenement komen omdat ze het toevallig op een website hebben zien staan.

Promoot het evenement tijdens reguliere bijeenkomsten

Als uw toehoorders regelmatig samenkomen in de klas, tijdens de mis of tijdens andere bijeenkomsten, vraag dan of het mogelijk is om nieuws over dit aanstaande evenement op de agenda te plaatsen.

BOUW RELATIES

Betrek vanaf uw eerste voorbereidingen lokale leiders, groepen en netwerken  om krachten te bundelen en materialen te delen Een commissie voor onderwijs, een ministerie voor sociale rechtvaardigheid of een interreligieuze alliantie kunnen goede plekken zijn om te beginnen.

Deel waarom deze filmvertoning belangrijk voor u is en vraag of partners eraan willen samenwerken. Coördineer samen met hen het versturen van uitnodigen en het verspreiden van promotiemateriaal.

Stuur directe uitnodigingen

Door individueel contact op te nemen met genodigden, krijgen ze het gevoel dat ze een belangrijk onderdeel van uw evenement zijn. Als u met een team werkt, wijst u elk lid van uw team een ​​kleine lijst toe met mensen om contact mee op te nemen en maakt u een concept voor een e-mail, SMS of Whatsappbericht  die snel kan worden gepersonaliseerd met een naam.

Hieronder vindt u voorbeeldteksten om te gebruiken.