Laudato Si'

De zorg voor ons gemeenschappelijk huis

Agenda

Klimaatmars: gelovigen doen mee

10 mar 2019
Foto bij Klimaatmars: gelovigen doen mee

De 'Groene Kerken' roepen alle gelovigen op om gezamenlijk mee te lopen in de landelijke mars voor het klimaat. Zo maken we duidelijk dat ook wij bezorgd zijn over klimaatverandering. Datum en plek: 10 maart, de Dam te Amsterdam, vanaf 13.00 u.  Om 12.30 u. verzamelen bij de Dominicuskerk, Spuistraat 12 voor een kort gebed.

Pelgrimstocht Vastenactie 2019

11 apr 2019

​De Vastenactie 2019 staat in het teken van water. Het is inmiddels traditie dat de Vastenactie in het voorjaar een pelgrimstocht organiseert om geld bijeen te brengen voor projecten. De tocht is ook bedoeld als bezinning op onze levenswijze hier en de invloed die dat heeft op medemensen in de continenten van het zuidelijk halfrond. Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april vinden drie wandelingen plaats in de omgeving van Weesp. In november is meer informatie te vinden op www.vastenactie.nl.

Kloosterweekend Franciscaanse Beweging

03 mei 2019

Wat betekenden ‘natuur’ en ‘schepping’ in het leven en Godsbesef van Franciscus van Assisië? De Franciscaanse Beweging organiseert van 3-5 mei een weekend bij de Clarissen te Nijmegen waarin de bezinning centraal staat op Franciscus verbondenheid met al wat is. Een loflied op de Allerhoogste!

© 2016 - 2019 - Laudato Si' | Website: voorloper.com | Foto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord