Laudato Si'

De zorg voor ons gemeenschappelijk huis

Agenda

Vernieuw je wereld-tour

23 nov 2017

Groene Kerkenactie en Micha Nederland organiseren op 7, 16 en 23 november een inspiratietour langs drie steden onder de titel ‘Vernieuw je wereld’. Met de tour hopen de organisaties christenen te motiveren om een zichtbare, positieve rol te spelen als het gaat om zorg voor de schepping en duurzaamheid.  De avond bestaat uit interactieve verhalen en boeiende sprekers, waaronder Esta Steijn (Stop the Traffik).  Amanda Lock brengt tijdens de avonden liederen van Schrijvers voor Gerechtigheid ten gehore. 

Waar en Wanneer?
Dinsdag 7 november, Pakhuis de Regâh, Den Haag
Donderdag 16 november, Keizersgrachtkerk Amsterdam
Donderdag 23 november, Sociëteit NSEde, Ede.

Kaarten kosten 6 euro. Reserveren via: https://www.truetickets.nl/vernieuw-je-wereld

Foto bij Vernieuw je wereld-tour

Aarden: binnen en buiten verbinden

23 apr 2018

Tijdens deze retraite in het klooster van de Benedictijnen te Egmond zal Tini Brugge aansluiten op het leven in de kloostertuin en het ritme van de monniken, het seizoen en het weer. De retraite sluit aan op de Paastijd en het abdijproject  "de Levende Aarde" met aandacht voor de aarde en de mens daarin: rust, voedsel en herboren worden. Data: 23 april 15.00 uur t/m 26 april 17.00 uur. Prijs: 295,- inclusief maaltijden en overnachtingen. Zie www.abdijvanegmond.nl

© 2016 - 2017 - Laudato Si' | Website: voorloper.com | Foto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord