Laudato Si'

De zorg voor ons gemeenschappelijk huis

Agenda

Werkconferentie ‘Geloof, duurzaamheid, toekomst’

30 nov 2018

Op 30 november vindt in het Dominicanenklooster Zwolle een werkdag plaats rond duurzaamheid voor bestuurders van parochies. Bisschop de Korte zal een inleiding houden. Verder zullen workshops plaatsvinden rond verschillende manieren waarop een kerkgemeenschap kan werken aan duurzaamheid. Adres: Assendorperstraat 29, Zwolle. Tijd: 14.30 u. -19.30 u.

Meer informatie in de onderstaande PDF. Aanmelden kan via het aanmeldformulier

PDF BestandInformatie en programma.pdf

Pelgrimstocht Vastenactie 2019

11 apr 2019

​De Vastenactie 2019 staat in het teken van water. Het is inmiddels traditie dat de Vastenactie in het voorjaar een pelgrimstocht organiseert om geld bijeen te brengen voor projecten. De tocht is ook bedoeld als bezinning op onze levenswijze hier en de invloed die dat heeft op medemensen in de continenten van het zuidelijk halfrond. Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april vinden drie wandelingen plaats in de omgeving van Weesp. In november is meer informatie te vinden op www.vastenactie.nl.

© 2016 - 2018 - Laudato Si' | Website: voorloper.com | Foto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord